Nieuws

Missie geslaagd! Laatste Music: World Series concert op 19 november

Hoe zouden een flamenco-gitarist, een Afrikaanse percussionist, een jazz-bassist en een accordeonist samen klinken? En hoe zou die saxofoonsolo geklonken hebben als die begeleid was door een Indiase tabla? Met deze inmiddels klassieke vragen begon de Music: World Series in 1998 de zoektocht naar spannende antwoorden. Na zeventien jaar lang pionierswerk kunnen we vaststellen dat […] ... lees meer.

Music: World Series goes Wild! in 2015

Ook in 2015 organiseren de Music: World Series en RASA de veelgeprezen ontmoetingsconcerten. Voor meer informatie kijk in de agenda  ... lees meer.

20 november Indrė Jurgelevičiūtė

Op 20 november presenteert de Litouwse Indrė Jurgelevičiūtė haar bijzondere instrument (kanklės, Baltische cither) in een spirituele en muzikale reis. Voor meer informatie kijk in de agenda.   ... lees meer.

16 oktober Sandip Bhattacharya

Op 16 oktober presenteert tabla virtuoos Sandip Bhattacharya zijn muzikale reist met gasten. Voor meer informatie kijk in de agenda. ... lees meer.

18 september Tjitze Vogel

Na de zomer start de tweede reeks Music: World Series goes Wild ! De aftrap is op donderdag 18 september met Tjitze Vogel. Voor meer informatie kijk in de agenda. ... lees meer.

15 mei Babak Maddah

Op 15 mei de laatste editie voor de zomer van de Music: World Series goes Wild! met Babak Maddah. Zie voor meer informatie de agenda ... lees meer.

17 april Mark Alban Lotz

Het optreden van Hakim Chanane op 17 april komt te vervallen. In zijn plaats komt Mark Alban Lotz met een groep veelzijdige musici uit verschillende continenten. Zie verder de agenda. ... lees meer.

Compilatiefilmpje eerste editie Music: Wild Series

Bekijk hier het compilatiefilmpje van ‘Zeeën van tijd’, de eerste editie van de Music: Wild Series in RASA. ... lees meer.

Ruben Bekx op 20 maart in Music: Wild Series

In de tweede editie van de Music: Wild Series op 20 maart presenteert multi-instrumentalist Ruben Bekx een veelheid aan instrumenten, genres en kleuren in RASA Utrecht. ... lees meer.

20 februari start Music: Wild Series

Op 20 februari gaat de Music: Wild Series van start, een nieuw initiatief waarin een gerenommeerd musicus met veelsoortige collega’s het publiek trakteren op  onverwachte en ongeremde ontmoetingen, die nog diezelfde middag zijn voorbereid.  Hét recept voor ongebreideld avontuur en grensverleggende ervaringen! Raadpleeg de agenda voor meer informatie.   ... lees meer.