Geboortekaartjes voor een jongen vergelijken

Mijn vriendin is zwanger van ons eerste kind en zij is over een aantal weken uitgerekend. Wij weten al dat het een jongetje wordt, want wij wilden graag van te voren het geslacht weten. Aangezien het ons eerst kind is, zijn er veel dingen die wij nog moeten uitzoeken en leren. Wij hebben regelmatig vragen en twijfelen soms hoe we iets het beste kunnen regelen, een van die dingen was het uitzoeken van geboortekaartjes voor een jongen. Wij wisten niet of we dat beter al van te voren konden doen, of moesten wachten tot onze zoon was geboren. Wij besloten om toch alvast te oriënteren en vonden op de website tsjipgeboortekaartjes veel leuke voorbeelden. Als aanstaande ouders komen er veel nieuwe dingen op je af en je weet dat jullie wereld straks totaal anders zal worden. Ik kijk erg uit naar de geboorte van ons kind, maar vind het ook erg spannend en soms een beetje eng. Wij hebben twijfelen regelmatig over dingen, gelukkig krijgen wij vaak hulp en kunnen wij ook vragen stellen aan mijn broer, die zelf een jaar geleden een dochtertje kreeg. Wij waren zelf aan het twijfelen wanneer het beste is om naar geboortekaartjes voor een jongen te zoeken. Wij willen graag zijn lengte en gewicht op het geboortekaartje zetten en dat is iets dat je natuurlijk pas op het laatste moment weet. Echter ben je vlak na de geboorte erg druk met de baby, waardoor je daar weinig tijd voor hebt. Het leek ons het beste om ons alvast voor te bereiden en naar geboortekaartjes voor een jongen te zoeken en de lijst met adressen op te stellen. Als we van te voren al een tekst hadden bedacht en een kaartje hadden uitgezocht, dan konden wij gemakkelijker vlak na de geboorte de kaartjes versturen.

Een website met veel leuke geboortekaartjes voor een jongen

Online zochten wij naar websites waar wij geboortekaartjes konden kopen. Wij vonden verschillende leuke websites, waaronder tsjipgeboortekaartjes.nl. Op deze website vonden wij erg veel leuke geboortekaartjes voor een jongen en vonden het lastig om er eentje te kiezen. Op de website kan je gemakkelijk zoeken naar een thema, of een kleur en is erg veel keuze. Het is ook mogelijk om zelf een kaartje te maken en via een tool kan je zelf de tekst op de geboortekaartjes voor een jongen zetten. Wij kozen een kaartje uit en lieten hier een gratis proefdruk van opsturen.

Het ontwerp van het kaartje is klaar

Wij vonden de proefdruk van het kaartje zeer geslaagd en besloten om voor dit kaartje te kiezen. Ondertussen hebben wij de lijst met adressen af en de adressen afgedrukt op stickers, zodat wij snel de kaartjes kunnen opsturen. Nu hoeven wij na de geboorte alleen het gewicht en de lengte te veranderen en daarna kunnen wij de kaartjes opsturen. Wij raden de website tsjipgeboortekaartjes.nl aan voor het kopen van geboortekaartjes voor een jongen.

  • Via de website kan je gemakkelijk zoeken
  • Er is een zeer groot aanbod te koop
  • Je kan een kaartje zelf ontwerpen en de tekst aanpassen
  • Het is mogelijk om een gratis proefdruk te bestellen
  • Wij vonden ons kaartje erg mooi