Houten serre kopen?

Door de materiaalkeuze, hout, is een uitbouw een meer traditionele serre met een klassieke uitstraling. Dit type serre wordt ook wel de Engelse serre genoemd. Een houten serre wordt veel toegepast bij oude herenhuizen, boerderijen en landhuizen. Serre Exclusief helpt u bij het vinden van een passende serre.

Houten serre

Houten serres worden ook wel Engelse serres genoemd. Waarom melden ze dat bij Serre Exclusief? Engelse serres vormen een van de specialiteiten van Serre Exclusief. Ze draaien al meer dan vijftien jaar mee in deze branche en weten van wanten. De deskundige medewerkers bouwen voor u een prachtige houten serre die naadloos opgaat in uw woning en desgewenst evengoed een fraaie veranda waar u veel plezier aan zult beleven. Serre Exclusief ontwerpt, bouwt en monteert veranda’s en serres tegen aantrekkelijke prijzen. De serres worden ook wel koninklijke serres genoemd, vanwege hun uitstraling. Serre Exclusief geeft net dat beetje extra mee, een bepaalde finesse en uitstraling, waardoor u tevreden plaats neemt in uw houten serre of uw veranda. Serre Exclusief: de beste in serrebouw. De expertise is groot. Serre Exclusief biedt u:

  • Deskundigheid
  • Vakmanschap
  • Creativiteit
  • Service

Serre Exclusief

Een uitbreiding van de woonkamer, een extra grote keuken, een extra zithoek of gewoon een speelkamer voor de kinderen. Een houten serre of tuinkamer geeft een extra dimensie aan uw woning. Door de toetreding van extra daglicht creëert u een bijzondere sfeer in de woning en het geeft daarmee een aangenaam leefklimaat. Uw uitbouw moet natuurlijk bij uw woning passen, maar niet alleen bij uw woning, uiteraard ook bij uw smaak. Een goede inventarisatie van uw wensen en een deskundig advies zijn daarbij van groot belang. Serre Exclusief kan u hierbij, met ruim 20 jaar ervaring, zeker van dienst zijn.

Aan de hand van een stappenplan worden alle acties overzichtelijk in beeld gebracht en achtereenvolgens uitgevoerd. Zo komt u samen met hen tot een mooi ontwerp en een goede realisatie van uw eigen houten serre. Op de website staan een aantal projecten die onlangs zijn uitgevoerd. Laat u inspireren en wacht niet langer: laat uw droom werkelijkheid worden!

Serre Exclusief is een vooruitstrevend bedrijf in Twente met meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen en bouwen van serres, tuinkamers en veranda’s. Ze bouwen niet alleen in Twente en Overijssel, in heel Nederland zijn ze u graag van dienst! De kracht van het bedrijf is dat ze naar u luisteren en met u meedenken. U hebt wensen en ideeën, zij hebben de creativiteit en de expertise om ze uit te werken. Met gebruikmaking van de nieuwste technieken en materialen hoeven er wat hen betreft geen beperkingen meer te zijn om uw houten serre te realiseren die u voor ogen staat. Als opdrachtgever zult u ervaren dat ze korte communicatielijnen hebben en vlot op uw wensen kunnen inspelen.

Serre Exclusief staat bekend om zijn service. Ze nemen de tijd voor u en komen uiteindelijk met een mooie serre tegen een mooie prijs. Serre Exclusief maakt een inventarisatie van uw wensen en gaat daarmee aan de slag. Vervolgens rolt er een pasklaar concept uit dat ze voor u uit gaan werken. Serre Exclusief is een kei in serrebouw en ze zijn daarnaast sterk in het ontwerpen en bouwen van veranda’s. De kosten voor een mooie houten serre hoeven niet de pan uit te rijzen. U kiest bewust voor de expert. Toch zijn ze niet duur.