Echt genieten tijdens de Brandersfeesten in Schiedam

Ik vind het heerlijk om op pad te gaan en mooie dingen te beleven. Ik ben echt een levensgenieter en een van de evenementen waar ik elk jaar naar uitkijk, zijn de Brandersfeesten in Schiedam. Dit evenement is elk jaar in het laatste weekend van september en ik zou het iedereen willen aanraden om hier een keer naartoe te gaan. De sfeer is er namelijk altijd geweldig, het is heel fijn om erheen te gaan en te genieten van alles wat er te beleven is. Er is altijd veel live muziek tijdens de Brandersfeesten in Schiedam, je kunt echt genieten van allerlei muzikale hoogstandjes dus als je daarvan houdt is het zeker de moeite waard om hierheen te gaan. Maar dat is natuurlijk niet het enige, want ook aan de kleintjes is gedacht. Zo kunnen de kinderen elk jaar helemaal losgaan op de kermis, die overigens ook voor de ouderen onder ons heel leuk is. Het is heerlijk om jong en oud bezig te zien op de kermis, hoe ze zich daar vermaken. Maar tijdens de Brandersfeesten in Schiedam is er ook heerlijk eten te krijgen en kun je zeker ook genieten van een goed drankje. Afgelopen jaar was er zelfs een vuurwerkshow, dit was een prachtige manier om de Brandersfeesten in Schiedam af te sluiten.

Ga tijdens de Brandersfeesten in Schiedam naar dit café

De Brandersfeesten in Schiedam staan helemaal in het teken van gezelligheid, dus als je daarvan houdt is het zeker een goed idee om naar dit event te gaan. Ik vind het elk jaar weer genieten, al weet ik voor de Brandersfeesten in Schiedam inmiddels ook goed de leukste plekjes te vinden. Ik kom er elk jaar graag en ik woon ook in de buurt, dus ik weet een beetje welke cafés bijvoorbeeld leuk zijn. Zo is Café Pleinzicht zeker een van mijn favoriete cafés. Ik kom er normaal in de weekenden weleens, of een keer doordeweeks na mijn werk. Maar tijdens de Brandersfeesten in Schiedam sla ik deze kroeg zeker niet over, om diverse redenen:

  • Betaalbaar
  • Goede kwaliteit eten en drinken
  • Gezellige sfeer
  • Live muziek

Het is fijn dat je er niet te veel betaalt, sommige kroegen kiezen ervoor om torenhoge prijzen te vragen tijdens een evenement en dat vind ik wat overdreven, daar heb je bij dit café geen last van. Bovendien kun je er tijdens de Brandersfeesten in Schiedam genieten van geweldige live muziek, dat is hier elk jaar top. De sfeer is er altijd heerlijk en ik kom vaak bekenden tegen wat het allemaal nog mooier maakt. Bovendien zijn de hapjes en drankjes hier ook elke keer heel goed en smakelijk.

Beleef een mooie avond bij café Pleinzicht

Check de site cafepleinzicht-schiedam.nl en dan kun je kennismaken met Café Pleinzicht. Want ook buiten de evenementen om is deze plek echt een aanrader om naartoe te gaan. Loop er gewoon eens binnen om er iets moois te beleven. Je kunt er goed eten en iets lekkers bestellen van een uitgebreide kaart. Je kunt er terecht als je van muziek houdt, maar ook van bijvoorbeeld darten of biljart. Houd vooral de site in de gaten, want er wordt geregeld iets moois georganiseerd. Ik ga er vaak met een groep vrienden heen want dan weet ik altijd zeker dat het gezellig wordt. Mocht je je eigen feest willen geven, dan zijn er ook mogelijkheden om een zaal te huren. Kortom, als je een mooie avond wil hebben en van gezelligheid houdt, moet je als levensgenieter echt een keer naar café Pleinzicht.