Verblijf eens op een prachtige agriturismo in Noord Italië

Als vakantieland is Italië één van de meest populaire landen om op vakantie te gaan. Wie hier eerder een vakantie heeft doorgebracht zal beamen dat het echte Italiaanse leven, de heerlijke Italiaanse keuken, de relaxte levensstijl en de gastvrije sfeer hier zeker toe bijdragen. Veel mensen denken aan Toscane en Umbrië voor een zomervakantie en dat is niet gek, want deze provincies zijn heerlijk om een vakantie door te brengen. Toch is het Noorden van het land ook zeker de moeite van het ontdekken waard en zeker vanaf een agriturismo in Noord Italië.

Ontdek de agriturismo van Noord Italië met My Italy

Een verblijf op een agriturismo in Noord Italië biedt je de mogelijkheid om op geheel eigen wijze en in geheel eigen tempo dit deel van het land te verkennen. Noord Italië heeft zeer goede verbindingswegen, zodat je snel vanaf je agriturismo in Noord Italië op laats van bestemming bent. Daarnaast is alles eenvoudig te bereiken en dat biedt je de mogelijkheid om prachtige steden en schitterende omgevingen te bezoeken. Vooral wanneer je een huurauto hebt of zelfs met eigen auto naar je agriturismo in Noord Italië bent gereden. Veel van de agriturismo zijn gelegen aan de meren die Noord Italië rijk is. Denk daarbij aan het Comomeer, Gardameer en Iseomeer. Deze meren zijn centraal gelegen tussen de Italiaanse Alpen, de Dolomieten en het vlakke land dat zuidelijker is gelegen. Dit levert adembenemende landschappen waaruit de agriturismo in Noord Italië natuurlijk lijken ontsproten. Het zijn rustieke locaties met een authentieke sfeer en bijbehorende families die landbouw bedrijven, zoals druiventeelt voor wijn die in deze omgeving geproduceerd wordt. De veelzijdigheid van deze omgeving geeft daarnaast de mogelijkheid om het hele jaar door te genieten van een verblijf op een agriturismo in Noord Italië. My Italy heeft zich erop toegespitst om de beste accommodaties te selecteren waar een verblijf in Noord Italië puur kan worden beleefd. Op www.myitaly.nl staan vele agriturismo in Noord Italië die als perfecte uitvalsbasis kunnen dienen om dit deel van het land te verkennen. Wat dacht je van:

  • Uitgebreid shoppen in Milaan
  • Varen door de kanalen van Venetië
  • Een bezoek aan het prachtige Museo Canova
  • Ontdekken waar Napoleon zijn Josephine ten huwelijk vroeg in Brescia
  • Je een echte gladiator voelen in Verona
  • Watersporten op het Gardameer
  • De rijke historie ontdekken van Bergamo
  • Fantastische uitzichten ervaren tijdens wandelingen door de Dolomieten
  • Het relatief onbekende Monte Isola verkennen

Dit is slechts een kleine greep uit de vele bijzondere plekken die Noord Italië rijk is en die vanaf een agriturismo in Noord Italië heel eenvoudig te bereiken zijn. En een verblijf op een agriturismo in Noord Italië wordt op zijn beurt weer erg eenvoudig gemaakt door My Italy.

Het aanbod van My Italy in Noord Italië

De locaties die My Italy selecteert voor haar aanbod op myitaly.nl worden stuk voor stuk persoonlijk bezocht om ervoor te kunnen zorgen dat luxe en comfort zijn gegarandeerd. Dit geldt voor alle accommodaties die door heel Italië worden aangeboden en, in dit geval, vooral ook voor de agriturismo in Noord Italië. De beste faciliteiten, aangevuld met alle details die een vakantie extra speciaal maken, worden gecontroleerd door My Italy. Wil je een verwarmd zwembad? Ben je op zoek naar een agriturismo met boerderijdieren en kindvriendelijke faciliteiten? Zoek je rust en zo min mogelijk andere vakantiegasten? Dit zijn allemaal voordelen waarop je kunt selecteren in het aanbod dat My Italy biedt. Met de bemiddeling in het Italiaans ben je er altijd van verzekerd dat jouw verblijf in Noord Italië een prachtige en onvergetelijke ervaring wordt.