Wij organiseerden bootcamp kinderfeestjes

Onze zoon werd vorige maand tien jaar en dit wilden wij graag op een leuke manier vieren. De voorgaande jaren gingen wij altijd met hem en een aantal van zijn vriendjes naar het zwembad, maar daar hadden wij dit jaar geen zin meer in. We wilden namelijk graag een keer iets origineels doen. Het is echter niet eenvoudig om origineel uit de hoek te komen. Je komt namelijk al heel snel terecht bij MacDonalds of andere gelegenheden en dat is niet het toppunt van originaliteit. Vandaar dat wij zijn gaan zoeken naar mogelijkheden om iets sportiefs te doen. Wij zijn op het internet gaan zoeken en toen lazen we dat wij bootcamp kinderfeestjes konden organiseren. Dat sprak ons meteen erg aan. Onze zoon is namelijk erg sportief en ook zijn vrienden kent hij voornamelijk van het sporten, dus bootcamp kinderfeestjes leek ons heel erg geschikt. Wij wisten echter nog niet waar wij een bootcamp kinderfeestjes konden aanvragen. Vandaar dat wij zijn gaan zoeken of er iemand bij ons in de buurt was te vinden die actief was in het organiseren van bootcamp kinderfeestjes. Dat bleek gelukkig het geval te zijn. Wij kwamen namelijk terecht op de site van RoyvanLangen.nl. Deze man organiseert bootcamp kinderfeestjes en dat was precies waar wij naar op zoek waren. Wij hebben dan ook meteen even contact met hem opgenomen om te horen of hij voor ons bootcamp kinderfeestjes wilde organiseren. Dat wilde hij graag en hij had gelukkig nog vrij op de dag die wij in gedachten hadden. Hij heeft ons toen uitgebreid uitgelegd wat hij van plan was om te gaan doen en het was ons meteen duidelijk dat onze zoon dit heel erg leuk zou gaan vinden. Wij keken dan ook uit naar de bootcamp kinderfeestjes en datzelfde gold ook voor de vriendjes die uitgenodigd waren.

Deze bootcamp kinderfeestjes zijn heel erg leuk

Toen de grote dag van de bootcamp kinderfeestjes aangebroken was, verzamelden wij op de locatie die Roy ons had doorgegeven. Wij hadden precies zeven kinderen uitgenodigd waardoor we in totaal met acht kinderen waren. Roy heette iedereen van harte welkom en hij stelde voor om snel aan de slag te gaan. Hij had allerlei onderdelen voorbereid en de kinderen vonden het ene onderdeel nog leuker dan het andere. Het totale bootcamp kinderfeestje zou ongeveer twee uur duren en eerst dacht ik dat dit nog behoorlijk intensief zou kunnen zijn voor de kinderen, maar zij konden er geen genoeg van krijgen. Roy heeft hen optimaal weten te vermaken en het was als ouders een lust om naar dit schouwspel te kijken. Ik denk dat wij kunnen zeggen dat wij een zeer geslaagd bootcamp kinderfeestje hebben georganiseerd en wij zijn daarom ook blij dat wij RoyvanLangen hebben ingeschakeld. Na afloop van de oefeningen, had hij cake en limonade geregeld zodat iedereen even iets lekkers kon wegwerken. Dat was ook wel nodig want van sporten wordt je hongerig. Uiteindelijk heeft hij afscheid genomen van de kinderen die hem bijna smeekten om nog een keer terug te komen.

Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag

Wij kijken inmiddels terug op een zeer geslaagde dag. De kinderen hebben optimaal genoten en wij overwegen om Roy binnenkort nog een keer uit te nodigen voor een oefening. Kortom:

  • wij hebben een heel mooi feestje gekregen
  • Roy is heel erg goed met de kinderen
  • Wij zijn voor een heel scherpe prijs geholpen

Meer weten over de mogelijkheden van Roy? Kijk dan even op zijn site. Het adres van zijn pagina is RoyvanLangen.nl.